Hertog van Saxenlaan 36, 8801 ES Franeker

Nieuws

Hieronder vindt u nieuwsberichten van ons zorgcentrum. Voor nieuws van de verschillende zorgverleners kunt u terecht op hun websites.


11-10-2020, Verplichting mond-neusmasker

Vanaf maandag 12 oktober 2020 is het dragen van een mond-neusmasker in De Hertog verplicht in de publieke ruimtes, ter bescherming van u en ons. Wij vragen u vriendelijk om uw medewerking.


02-09-2020, Apotheek weer open voor cliƫnten

Vanaf maandag 7 september kunnen cliënten weer terecht in de apotheek. De apotheek is verbouwd, zo zijn de servicebalies aangepast en scheidingswanden tussen de zitjes aangebracht. Er geldt een maximum van zes mensen tegelijk in de apotheek. Voor ouderen (70+) en mensen die in de risicogroep van het coronavirus vallen bezorgt Apotheek De Hertog medicijnen nog altijd nog aan huis.


27-07-2020, Inleveren oude medicijnen en doordrukstrips

Het was een tijd niet mogelijk om uw oude medicijnen en doordrukstrips bij de apotheek in te leveren. Inmiddels kan dit weer, de verzamelcontainer staat nu in de hal van De Hertog.


05-06-2020, Natuur rond De Hertog

Een tortelduivenstel heeft de zorgzame omgeving van De Hertog gekozen voor het maken van een nest. Het eerste ei is afgelopen week uitgekomen!05-06-2020, Blauwe zone

Sinds eind maart is er een blauwe zone ter grootte van 10 parkeerplekken aan de overkant van De Hertog. Vergeet u niet uw parkeerschijf voor het raam te leggen?