Hertog van Saxenlaan 36, 8801 ES Franeker

Nieuws

Hieronder vindt u nieuwsberichten van ons zorgcentrum. Voor nieuws van de verschillende zorgverleners kunt u terecht op hun websites.


05-06-2020, Natuur rond De Hertog

Een tortelduivenstel heeft de zorgzame omgeving van De Hertog gekozen voor het maken van een nest. Het eerste ei is afgelopen week uitgekomen!05-06-2020, Blauwe zone

Sinds eind maart is er een blauwe zone ter grootte van 10 parkeerplekken aan de overkant van De Hertog. Vergeet u niet uw parkeerschijf voor het raam te leggen? 23-04-2020, Maatregelen COVID-19 (Corona)

In verband met COVID-19 (Corona) wordt ook in De Hertog geprobeerd zoveel mogelijk situaties te vermijden waarbij mensen dicht bij elkaar komen. Zo levert de apotheek voornamelijk medicatie via de servilockers en via thuisbezorging en werken andere disciplines veel met video- en telefonische consulten.  Op de afzonderlijke websites van de diverse zorgorganisaties kunt u vinden wat ieders beleid in Corona tijd is.

Moet u toch in De Hertog zijn? Houdt dan 1,5m afstand van elkaar voor de ingang van het pand en voor de servilockers van de apotheek. Ontsmet uw handen na binnenkomst.