Hertog van Saxenlaan 36, 8801 ES Franeker

Agenda de Hertog - Gezondheidszorg


01-01-2019, Huisartsen laboratorium Friesland

Het laboratorium voor bloedprikken is elke dag in een ruimte van de apotheek aanwezig van 8.00-9.30. Urine e.d. voor het laboratorium kan hier ook ingeleverd worden. U kunt hiervoor een nummertje trekken bij de ingang van de apotheek. De drukte bij het laboratorium heeft geen invloed op de wachttijd bij de apotheek.
NB: gesloten op alle officiƫle feestdagen.

11-02-2019, Parkeren op invalidenparkeerplaats

Naast de Hertog zijn 3 invalideparkeerplaatsen. Deze zijn alleen bedoeld voor mensen die slecht ter been zijn en in bezit zijn van een speciale parkeerkaart. Wanneer u hier uw auto parkeert zonder geldige invalidenparkeerkaart loopt u kans op een hoge boete.

26-02-2019, Contactbijeenkomst voor mannen die diagnose prostaatkanker hebben gehad.

Op dinsdag 26 februari is er in de Hertog een contact bijeenkomst voor mannen die in het verleden de diagnose prostaatkanker hebben gehad. Tijdens deze avond kunt u met elkaar van gedachten wisselen over wat de diagnose voor u heeft betekend en de invloed die de behandeling (nog) heeft op uw dagelijkse leven.
Deze avond wordt georganiseerd door Hermien Wierdsma, oncologie- en oedeemfysiotherapeut, in samenwerking met Ingrid van de Witte, bekkenfysiotherapeut. Aanvang 19.30uur. Deelname is gratis, aanmelden via balie@fysiofraneker.nl of 0517-395100.